Menukort

Forretter/snacks

1. Forårsruller - POPIR THOD
4 stk. hjemmelavede små thai forårsruller med fyld af kylling, gulerødder, hvidkål, selleri, blomkål og glasnudler.
Hertil dip af sød chilisauce.
45,-
1v. Forårsruller (vegetar) - POPIR THOD
4 stk. hjemmelavede små thai forårsruller med fyld af gulerødder, hvidkål, selleri, blomkål og glasnudler.
Hertil dip af sød chilisauce.
45,-
2. Indbagte tigerrejer - GUNG CHUP BANG THOD
6 stk. sprøde indbagte store tigerrejer.
Hertil dip af sød chilisauce.
55,-
3. Rejechips - KHAO KEAB KUNG
Hertil dip af sød chilisauce.
29,-
4. Kyllingespyd - SATÉ GAI
4 stk. marineret i kokosmælk, mild gul karry, hvidløg, østerssauce og soya.
Hertil dip af peanutsauce.
55,-
5. Risdejspakker - WANTON THOD
6 stk. med fyld af rejer, kylling, sesamfrø, gulerødder, og hvidløg.
Hertil dip af sød chilisauce.
45,-
6. Små spareribs - SEKRONG MOO THOD
Marineret i peber, honning og soya.
Hertil dip af sød chilisauce.
55,-
7. Kyllingevinger - BIIK GAI THOD
Stegt med peber, honning og soya.
Hertil dip af sød chilisauce.
45,-
8. Indbagte grøntsager - PAK CHUP BANG THOD
Sprøde indbagte grøntsager.
Hertil dip af sød chilisauce.
65,-

Salater

Kyllingebryst / tofu / svinemørbrad 79,-
Tigerrejer / oksefilet 89,-
10. Traditionel thaisalat - YAM 
Med tomater, mild thai selleri, rødløg, agurk og spidskål blandet med stærk chilimarinade.
 
12. Glasnudelsalat - YAM WUN SEN 
Med rødløg, tomater og mild thai selleri blandet med en stærk chilimarinade.
 
11. Grøn papayasalat - SOM TAM 
Grøn papayasalat med tomater, gulerodsstrimler, thailandske grønne lange bønner, cashewnødder og saltede jordnødder blandet med en stærk chilimarinade
89,-

Nudler og stegte ris

Kyllinge / grøntsager / svinemørbrad / tofu 79,-
Tigerrejer / oksefilet 89,-
13. Stegte smalle risnudler - PHAT THAI
Vendt i sød soya og æg.
Med bønnespirer, gulerødder, spidskål, porrer og saltede jordnødder.
 
14. Stegte brede risnudler - PHAT SE EW
Vendt i sød soya og æg.
Med blomkål, spidskål, porrer og gulerødder
 
15. Stegte ægnudler - PHAT MIE MOO DANG
Vendt i sød soya og æg.
Med spidskål, porrer, broccoli, gulerødder, blomkål og bønnespirer.
 
9. Stegte ægnudler - PHAT KEE MAO 
Vendt i sød soya.
Med gulerødder, spidskål, forårsløg, broccoli, blomkål, hvidløg chilli og sød basilikum. 
 
16. Stegte ris - KHAO PHAT
Vendt i æg.
Med babymajs, forårsløg, sukkerærter, løg, gulerødder og tomat. Hertil soya sauce.
 
17. Stegte glasnudler - PHAT WUN SEN
Vendt i sød soya og æg.
Med gulerødder, spidskål, forårsløg, broccoli og blomkål.
 

Supper med jasminris

Kyllingebryst 79,-
Tigerrejer 89,-
18. Hvid cremet kokosmælksuppe - TUM KAH
Med smag af citrongræs, galanga og limeblade.
Med champignon, tomater, spidskål og koriander.
 
19. Traditionel stærk, rødlig suppe - TUM YAM 
Med smag af citrongræs, galanga og limeblade.
Med champignon, tomater og koriander. 
 

Wokretter med jasminris

Kyllingebryst / grøntsager / svinemørbrad / tofu
89,-
Tigerrejer / andebryst / laks / oksefilet 99,-
20. Sursødsauce - PHAT PRIEW WAN
Stegt med ananas, tomater, agurk, løg, spidskål, sukkerærter og forårsløg.
 
21. Østerssauce - PHAT NAM MAN HOI
Enkel og delikat ret i blid, salt østerssauce med sprøde løg, forårsløg, peberfrugt og champignon.
 
22. Soyasauce og hvidløg - PHAT PAK
Stegt med sukkerærter, blomkål, gulerødder, spidskål, babymajs og broccoli.
 
23. Hvidløg og peber - PHAT KRATHIEM PRIK THAI
Stegt med løg, peberfrugt, gulerødder, champignon og koriander.
 
24. Cashewnødder - PHAT MET MAMUANG HIMAPHAM
Stegt med broccoli, blomkål, babymajs, ananas, løg, hvidløg, peberfrugt, sukkerærter og forårsløg.
 
25. Soyasauce og ingefær - PHAT KIENG
Stegt med hvidløg, løg, peberfrugt, broccoli, blomkål, forårsløg, champignon og babymajs.
 
26. Chili og hvidløg - PHAT GA PAU 
Stegt med søde basilikumsblade, løg, gulerødder, babymajs, grønne bønner, bambusskud og peberfrugt.
 
27. Chilipasta - PHAT NAM PRICK PAU 
Stegt med broccoli, blomkål, gulerødder, babymajs og peberfrugt.
 
31. Rød karrypasta - PHAT PET 
Stegt med grønne bønner, bambusskud, løg, peberfrugt, babymajs og hakkede limeblade.
 

Karryretter med jasminris

Kyllingebryst / grøntsager / svinemørbrad / tofu
99,-
Tigerrejer / andebryst / laks / oksefilet 109,-
28. Gul karry - GAENG KA RI
Mild karry udrørt i kokosmælk.
Med gulerødder, broccoli, løg, forårsløg, cashewnødder og blomkål
 
29. Grøn karry - GAENG KHIEW WAN
Udrørt i kokosmælk.
Med bambusskud, thailandske auberginer, babymajs, grønne bønner, peberfrugt og sød basilikum
 
30. Rød karry - GAENG PET
Udrørt i kokosmælk.
Med bambusskud, thailandske auberginer, babymajs, grønne bønner, peberfrugt og sød basilikum
 
32. Panaeng karry - GAENG PANAENG
Udrørt i kokosmælk.
Med grønne bønner, peberfrugt, gulerødder og babymajs
 
33. Masamam karry - GAENG MASAMAM
Udrørt i kokosmælk.
Med gulerødder, peberfrugt, kartoffelstykker og cashewnødder
 

Børnemenuer

Kyllingebryst / svinemørbrad 59,-
34. Stegte ris - KHAO PHAT
Vendt i æg.
Med babymajs, forårsløg, sukkerærter, løg, gulerødder og tomat. Hertil soyasauce
 
35. Stegte smalle risnudler - PHAT THAI
Vendt i sød soya og æg.
Med bønnespirer, gulerødder, spidskål, porrer og saltede jordnødder
 

Tilbehør

Jasminris 15,-
Sød Chilisauce 7,-
Peanutsauce 7,-
Stærk chilisauce 7,-
Cashewnødder 15,-
Soyasauce 7,-

Drikkevarer

Kildevand - 0.5l 15,-
Sodavand - 0.3l 16,-
Sodavand - 0.5l 22,-
Sodavand - 1.5l 35,-
Øl, diverse fra 16,-
Hvid eller rødvin - 18,7cl 28,-
Hvid eller rødvin - 0.75cl fra 79,-
Søborg
Søborg Hovedgade 62, 2860 Søborg  Tlf: 26 78 40 00

Åbningstider
Mandag-Torsdag 16-22
Fredag-Søndag og Helligdage 12-22
  Christianshavn
Torvegade 16, 1400 København K Tlf: 28 11 40 00

Åbningstider 
Mandag-Fredag 11-22
Lørdag-Søndag og Helligdage 16-22

   Gentofte
Gentoftegade 49, 2820 Gentofte  Tlf. 28 25 49 49

Åbningstider
Mandag-Fredag 11-22
Lørdag-Søndag 12-22 og Helligdage

 
         
top
Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!